Terug naar je roots met de luxe van deze tijd

Slapen in een originele nomadentent, gemaakt van natuurlijke materialen, middenin de natuur. Een rustige en bijzondere omgeving waar je kunt verstillen, ontspannen en opladen. Een plek waar de energie zal stromen en waar je verbinding voelt met jezelf en de natuur. Je slaapt midden in de polder met als enige buren de paarden. De Flakkeese Yurt biedt ruimte voor 4 personen om te overnachten.

Een yurt is de perfecte verblijfplaats voor avontuurlijke mensen die graag buiten leven en middenin de natuur willen zijn. De yurt als accommodatie zorgt voor een unieke beleving en authentieke ervaring om niet snel te vergeten. Deze ervaring kan een weekend duren, een midweek, week of een hele vakantie lang. 

Binnen of buiten?

De yurt is een grote ronde ruimte waarin je kookt, slaapt en beleeft. In het midden van de yurt staat een houtkachel die je zelf opstookt. Deze houtkachel zorgt voor een behaaglijke natuurlijke warmte. Op deze houtkachel kun je zelfs heerlijk koken met de gietijzeren pannen. 

Wil je liever buiten in de natuur koken? Dan staat de skottelbraai klaar voor gebruik. De skottelbraai staat vlakbij de yurt in het bos. Daar staan ook de buitenkeuken en de vuurschaal. Hier kun je heerlijk buiten koken, eten en genieten van lange (zomerse) avonden met een vuurtje

De Yurt staat op een weide tussen het bos, de natuurvijver en de paddock paradise. Het is een mooie rustige plek met privacy. Vanaf de weide is de weg, maar ook de boerderij niet zichtbaar. Je kunt je dus volledig terugtrekken, maar ook het avontuur van de boerderij of het eiland opzoeken.

Wellness

Vlakbij de yurt staan aan de natuurvijver een houtgestookte hottub en een sauna. Ook is er een buitendouche met keuze tussen warm en koud water. Deze wellnes is apart bij te boeken om het gevoel van het buiten-zijn en luxe optimaal te kunnen ervaren. Als je de wellnes boekt, dan is de deze exclusief voor jouw gebruik. 

Sanitair

In de yurt zelf is geen sanitair. Het sanitairgebouw ligt 30 stappen vanaf de yurt in het bos. In dit sanitair gebouw is een composttoilet en een fijne douche. De douche is ecologisch verantwoord omdat het verbruikte water wordt opgevangen om weer te gebruiken in de natuur. Om die reden bieden wij zeep, shampoo en conditioner aan die dit circulaire gebruik mogelijk maken. Deze cosmetische producten zijn volledig biologisch afbreekbaar en zijn niet schadelijk voor de natuur.